úterý 26. dubna 2011

Rozloučení s Miou

Letos proběhlo už několik projížděk, včetně dvou scuků (jednoho bez a jednoho za mé asistence). Ani o jedné z těchto příležitostí se mi nechtělo psát – buď to byla lenost, nebo zkrátka předzvěst věcí budoucích.

Už od zimy jsme byli domluvení, že Miatku prodáme – že zkrátka jedno léto stačilo, aspoň prozatím. Začátek sezóny nás v tom jen utvrdil – projížďky byly příjemné, ale zdaleka ne tak opojné jako v tom prvním létě. I to byl jeden z důvodů, proč na Léto s Miatou už nepřibyly žádné nové zápisky. Z důvodů finančních i jiných proto padlo definitivní rozhodnutí a začali jsme naši krásku inzerovat.

Nakonec se zadařilo a mazdičku jsme začátkem dubna odvezli novému majiteli. A zahanbeně musím přiznat, že ji vlastně ani nepostrádám. Jenom ukázat se na Miata Cupu na Velikonoční pondělí v Sosnové bylo trochu zvláštní – ale zelených NBček tam bylo asi pět, takže absence té naší nebyla nijak zvlášť znát ;).

Dovolím si tedy tímto náš blog uzavřít. Doufám, že to bylo pro všechny fanoušky a majitele MX-5 příjemné čtení – možná, že až se prokoušu pravidly publikování na smashwords.com, bude časem Léto s Miatou k dispozici i jako ebook. A možná někdy za čas na shledanou s některou z příštích generací…

Žádné komentáře:

Okomentovat