pátek 11. února 2011

Zima s Miatou

Jak shrnout poslední měsíc a půl?

Vánoce byly samozřejmě petrolheadské. Pod stromečkem byl minimodýlek MX-5 NB a tričko se Stigem (ne to trapné I am the Stig, ale šmrncovní modré Some say... vepředu a he's a CIA experiment gone wrong vzadu) - toto je oficiální fotka:

A tady důkaz:


V lednu jsme si v rámci testování služby budoucího zaměstnavatele vytvořili z blogu a rajčete tištěnou verzi Léta s Miatou. Zabralo nám to celý den od rána do večera, ale výsledkem je krásná publikace, památka na perfektní léto 2010 (protože jak víme, internety jsou pomíjivé) a vlastně i moje první opravdová knížka (texty z blogu prošly jen minimální úpravou). "Prohlédnout" si ji můžete v prohlížečce:



Minulý (teplý) víkend jsme se těšili na první letošní projížďku spojenou s převezením Miatky ze zimoviště k nám do garáže. Jak už ale je mým dobrým zvykem, v sobotu jsem se vzbudila s tupou bolestí hlavy a osmatřicítkou horečkou. V rámci separace od bacilů jel Jirka sám a s otevřeným oknem, kterým vanul teplý větřík, jsem doma v ložnici záviděla dvojnásob. A tenhle víkend už má zas pršet a být kolem nuly. Co se dá dělat...

Žádné komentáře:

Okomentovat